Bianca’s nieuwe Favorieten bij Interieur Corner Wateringen

Een interieur is nooit af! Zeker niet voor Bianca, die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om haar huis een persoonlijke en stijlvolle touch te geven. Ondanks dat ze laatst nog haar interieur heeft vernieuwd, kon ze de verleiding van de nieuwste trends bij Interieur Corner Wateringen niet weerstaan. In deze blog deelt ze haar favoriete items met jullie, die haar interieur opnieuw een boost van sfeer en karakter geven.

Lifestyle Interior by Headlam: Elegantie met een vleugje lef

Bianca viel direct voor de Lifestyle Interior by Headlam gordijnen in de prachtige kleur 31 MV Blue. Deze gordijnen met een subtiele glans en een eigengereide print geven haar interieur een chique en moderne uitstraling. De blauwe kleur past perfect bij de rest van haar interieur en zorgt voor een vleugje lef en persoonlijkheid.

Jab Anstoetz Vloerkleed Romance SD 3701/554: Zachte luxe onder de voeten

Voor extra comfort en warmte koos Bianca voor het Jab Anstoetz Vloerkleed Romance SD 3701/554. Dit zachte vloerkleed met een hoogwaardige pool voelt heerlijk zacht aan de voeten en geeft haar interieur een luxe uitstraling. De prachtige kleuren en het tijdloze design passen perfect bij de rest van haar interieur en creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Behang No 62031 Wanddesign: Een kunstwerk aan de muur

Om haar woonkamer een extra dimensie te geven, koos Bianca voor Behang No 62031 Wanddesign van Interieur Corner Wateringen. Dit behang met een uniek patroon en prachtige kleuren is een waar kunstwerk aan de muur. Het zorgt voor een echte eyecatcher in haar interieur en geeft haar woonkamer een unieke en persoonlijke touch.

Jaloezie Beige: Perfecte lichtinval en privacy

Voor een optimale lichtinval en privacy koos Bianca voor jaloezieën in de kleur beige. Deze jaloezieën zijn perfect om het zonlicht te filteren of juist volledige verduistering te creëren. De beige kleur past perfect bij de rest van haar interieur en zorgt voor een neutrale en rustgevende uitstraling.

Interieur Corner Wateringen: Altijd de beste inspiratie

Bianca is al jarenlang klant bij Interieur Corner Wateringen en is altijd weer verbaasd over de uitgebreide collectie en de deskundige adviezen van de interieurstiliste. “Bij Interieur Corner Wateringen vind je altijd de nieuwste trends en de mooiste items voor je interieur,” aldus Bianca. “De interieurstiliste denkt altijd met je mee en helpt je de perfecte keuzes te maken.”

Inspiratie opdoen bij Interieur Corner Wateringen

Ben je ook op zoek naar nieuwe inspiratie voor je interieur? Bezoek dan de showroom van Interieur Corner Wateringenof laat je inspireren op hun website: https://www.facebook.com/interieurcornerwateringen/.

Meer Projecten
Heb je de stap gezet naar een nieuw interieur voor jouw woning? Onze specialisten helpen je graag aan een nieuwe vloer, gordijnen, behang, raamdecoratie en meer!