Lifestyle by Headlam 

Lifestyle-interior biedt een uitgebreide collectie vloeren, gordijnen en binnenzonwering, perfect te combineren voor een unieke en persoonlijke sfeer in jouw huis. Of je nu kiest voor een klassieke houten vloer met zachte, pastelkleurige gordijnen of een moderne betonlook met strakke jaloezieën, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. De collectie is zorgvuldig samengesteld, zodat je eenvoudig een stijlvolle en samenhangende look kunt creëren.

Gordijnen

Kleur bepaalt voor een groot deel de sfeer in je huis. Bij Lifestyle-interior begrijpen we dat. Onze collectie gordijnen is daarom een palet aan kleuren, van tijdloze klassiekers tot de meest trendy tinten. Of je nu op zoek bent naar een subtiele pasteltint om een rustige sfeer te creëren, of juist een opvallende kleur om een statement te maken, wij hebben het.

Onze stoffen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse structuren en weefsels. Combineer onze gordijnen met onze vloeren en binnenzonwering voor een complete look die helemaal bij jouw stijl past.

Binnenzonwering

Met onze stijlvolle binnenzonwering maak je je huis helemaal af. Of je nu op zoek bent naar praktische rolgordijnen,elegante vouwgordijnen of stijlvolle jaloezieën, bij Lifestyle-interior vind je het allemaal. Onze collectie biedt talloze mogelijkheden om je ramen aan te kleden en je privacy te beschermen. Kies uit een breed scala aan kleuren, materialen en bedieningssystemen. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw ramen.

Vloeren

De vloer is de basis van elke ruimte. Bij Lifestyle-interior vind je een uitgebreide collectie PVC, vinyl en laminaatvloeren die aan al jouw wensen voldoen. Van tijdloze houten patronen tot moderne betonlook, er is voor elke smaak wel een vloer.Onze vloeren zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Kies voor een warme houtlook om een gezellige sfeer te creëren, of ga voor een koele steenlook voor een moderne uitstraling. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en slijtlagen, zodat je altijd de juiste vloer kunt kiezen voor jouw specifieke situatie.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend interieur-advies!
Heb je de stap gezet naar een nieuw interieur voor jouw woning? Onze specialisten helpen je graag aan een nieuwe vloer, gordijnen, behang, raamdecoratie en meer!