Ontdek de nieuwe woontrends: 20% korting op raamdecoratie bij Interieur Corner

Wanneer de bladeren van kleur veranderen en de dagen korter worden, is het tijd om ons interieur aan te passen aan de sfeer van het najaar. Met nieuwe woontrends die inspiratie bieden, kan een eenvoudige verandering in raamdecoratie een grote impact hebben op de uitstraling van je huis. Bij Interieur Corner wordt deze herfst een aantrekkelijke korting van 20% aangeboden op raamdecoratie, waardoor het een perfect moment is om te vernieuwen.

De rol van prints in de interieurtrends van dit najaar

De interieurtrends van 2021 laten een opmerkelijke diversiteit aan prints zien. Deze prints worden op verschillende manieren in huis gehaald; ze kunnen een dominante rol vervullen in de vorm van all-over prints op grote meubelstukken zoals banken, of kunnen subtiel aanwezig zijn op kussens en accessoires binnen een verder rustig interieur. De trend moedigt aan tot het mixen en matchen van verschillende patronen, wat persoonlijke expressie en creativiteit in het interieur bevordert.

Printgebruik

Voorbeeld

Groots & Dominant

All-over print op een bank

Subtiel & Accent

Prints op kussens, accessoires

Prints kunnen verder worden ingedeeld op basis van de impact die ze hebben binnen een interieur:

  • Gedurfde Inrichting: Opvallende prints die een statement maken.
  • Ingetogen Inrichting: Subtiele patronen die een rustige sfeer creëren.

Het toevoegen van prints aan een interieur biedt dus zowel voor de avontuurlijke als de conservatieve inrichter mogelijkheden om de sfeer en uitstraling van een ruimte te verbeteren. Of u nu gaat voor een harmonieuze samenstelling of een spannend contrast, de trends in prints laten ruimte voor persoonlijke voorkeur en unieke interieurstijlen.

Belang van kleur en textuur in de inrichting

De kleur en textuur van raamdecoratie zijn essentiële aspecten die de atmosfeer van een interieur kunnen beïnvloeden. Inbetween-gordijnen bieden hierin een breed scala aan mogelijkheden. Het kiezen van de juiste kleurtinten is cruciaal; deze kunnen variëren van neutrale tinten tot opvallend scala aan kleuren. Door kleuren uit dezelfde favoriete kleur familie te kiezen, creëert men een harmonieuze uitstraling.

Daarnaast speelt het plooitype een significante rol bij de uitstraling van gordijnen. Variërend van enkele tot dubbele of wave-plooi, elke plooi draagt bij aan een unieke afwerking.

Voor het herfstseizoen zijn warme kleuren en natuurlijke materialen trending. Deze elementen helpen bij het creëren van een gezellig en uitnodigend huis.

Materiaal

Kenmerken

Impact op Ruimte

Polyester

Vochtbestendig, lichtgewicht

Modern, functioneel

Linnen

Natuurlijk, sterk

Warm, uitnodigend

Wanneer deze elementen zorgvuldig worden geselecteerd, kunnen ze een belangrijke invloed hebben op de sfeer en esthetiek van de inrichting.

Raambekleding: de finishing touch

Raambekleding is veel meer dan een praktische toevoeging aan het interieur; gordijnen, vitrage en jaloezieën zijn de finishing touch die de sfeer en stijl van uw huis bepalen. Voor elke stijl en elke raamgrootte biedt Arti-Interieur een passende oplossing binnen een brede collectie smaakvolle raambekleding.

De synergie tussen raambekleding en bijbehorende vloerkleden is cruciaal voor het bereiken van een harmonieus geheel binnen het nieuw interieur. Het kiezen van de juiste raambekleding draagt bij aan de esthetische aantrekkelijkheid van een ruimte.

Bij Interieur Corner weten zij dat de keuze voor raambekleding zowel een functionele als een esthetische beslissing is. Daarom biedt Interieur Corner een uitgebreid advies gebaseerd op ervaring en kennis om te verzekeren dat de klant de best mogelijke oplossing krijgt. Met hun professionele service en het vermogen om op maat te werken, stijgt de klanttevredenheid keer op keer. Profiteer nu ook van de Oktober woonmaand aanbieding van Interieur Corner en rond uw interieur perfect af met nieuwe raambekleding.

Tips voor een knus herfstinterieur

De herfst is dé tijd van het jaar om je basic interieur een gezellige, warme update te geven. Deze periode nodigt uit tot het creëren van een knusse omgeving waar je comfortabel de koudere, donkere dagen kunt doorbrengen. Om dit te bereiken, kun je gebruikmaken van warme kleuren en natuurlijke materialen. Denk daarbij aan diepe, rijke tinten die associaties opwekken met het vallende blad en de warme gloed van een haardvuur.

Organische vormen zijn deze herfst een toonaangevende trend. Denk aan ronde kussens, golvende patronen of een houten bijzettafeltje met een natuurlijk silhouet. Deze vormen dragen bij aan een gevoel van geborgenheid en natuurlijke flow binnen je interieur.

Warmte creëren met kleur groep en materialen

Om echt die warme, herfstachtige sfeer in huis te halen, is het belangrijk om de juiste kleuren en materialen te kiezen. De trendkleuren van dit seizoen zijn geïnspireerd door de veranderende natuur en omvatten tinten zoals bordeauxrood, okergeel en mosgroen. Deze kleuren stralen warmte uit en zorgen voor een behaaglijke sfeer.

Inrichten van nieuwbouwwoningen

Het inrichten van een nieuwbouwwoning biedt een blanco canvas om persoonlijke smaak en de laatste woontrends toe te passen. Tijdens de oktober woonmaand komen verschillende interieurmerken met collecties die inspelen op actuele trends zoals organische vormen, warme kleurtinten en het gebruik van natuurlijke materialen. Cruciaal voor de sfeer en functionaliteit in een nieuwbouwwoning is de keuze in raambekleding. Gordijnen, vitrage en jaloezieën kunnen een ruimte niet alleen sfeervol maken, maar ook privacy bieden en de lichtinval reguleren.

Bezoek de Interieur Corner showroom

Bij een bezoek aan de Interieur Corner showroom ontdekt u een breed assortiment aan diverse soorten raambekleding; van gordijnen tot vitrage en jaloezieën die jouw inrichting compleet maken.

Ervaar de nieuwe collectie zelf

Tijdens de oktober woonmaand presenteert Interieur Corner inspirerende woonideeën voor het nieuwe seizoen. De herfstcollectie is samengesteld met de laatste trends in gedachten en accentueert organische vormen, warme kleuren en natuurlijke materialen. Of je nu op zoek bent naar stijlvolle meubels of trendy woonaccessoires, je vindt het bij Interieur Corner. Beschikbaar in onze winkel.

Kwaliteit en garantie bij Interieur Corner

Bij Interieur Corner staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Dit wordt onderstreept door de kwalitatief hoogstaande raamdecoraties die zij hebben geleverd voor het aankleden van een nieuwe woning. Dit heeft geresulteerd in grote klanttevredenheid en waardering voor het vakmanschap en de professionaliteit waarmee de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

De medewerkers van Interieur Corner besteden ruimschoots de tijd om wensen van klanten te bespreken en gedegen advies te geven. Deze persoonlijke benadering gecombineerd met de vakkundigheid wordt zeer gewaardeerd door klanten. De service van Interieur Corner kenmerkt zich door een focus op zowel kwaliteit als klantvriendelijkheid.

Het nakomen van afspraken wordt door klanten gezien als een sterk punt van Interieur Corner. Deze betrouwbaarheid draagt bij aan de positieve ervaringen en het gevoel van garantie dat klanten ervaren. De uitgebreide service, de aandacht voor detail en de professionaliteit waarmee Interieur Corner te werk gaat, zijn allemaal aspecten die klanten binden en de kwaliteit van de geleverde raamdecoratie garanderen.

Voorwaarden voor de 20% korting op raamdecoratie

Gedurende de Oktober Woonmaand nodigt Interieur Corner klanten uit om te profiteren van een speciale promotie: 20% korting op alle raamdecoratie. Deze jaarlijkse themamaand staat bekend om het aanbieden van aantrekkelijke kortingen op diverse woonartikelen, en Interieur Corner zorgt voor een interessant voordeel op een belangrijk element van interieurinrichting: de raambekleding.

Voor advies en ondersteuning met aankopen kunnen bezoekers altijd langskomen in de showroom waar het deskundige personeel klaarstaat om hen te begeleiden bij de keuze van geschikte raambekleding voor hun woning.

Aanbieding

Details

Korting

20%

Geldigheid

Tot en met eind november

Producten

Alle raamdecoratie en gordijnstoffen

Extra’s

Persoonlijke aandacht en service

Deze promotie biedt een uitgelezen kans om de uitstraling van elke ruimte in huis te verbeteren met kwalitatieve, stijlvolle raamdecoratie tegen een aantrekkelijke prijs.

Tijdens Oktober Woonmaand kunt je jouw interieur een frisse uitstraling geven met de sfeervolle raamdecoratie van Interieur Corner, nu met een aantrekkelijke korting van 20%. Deze korting gaat gepaard met de hoogwaardige service en persoonlijke aandacht die je kunt verwachten van een speciaalzaak, om jouw woonvisie te realiseren.

Het assortiment bij Interieur Corner is divers en biedt voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar klassieke gordijnen, praktische jaloezieën of elegante vitrage, alle opties dragen bij aan de ambiance van jouw woning. En vergeet niet dat een perfect afgestemde inrichting niet stopt bij raamdecoratie alleen; Interieur Corner biedt meubels en trendy accessoires om de look compleet te maken.

Wacht niet te lang en gebruik de Oktober Woonmaand als kans om jouw woning te verrijken met kwalitatieve raamdecoratie en meer, terwijl je profiteert van een aanzienlijke korting. Bezoek de website of de winkel van Interieur Corner en geef jouw interieur de aandacht die het verdient, voor minder.

{{ is_error_msg }}

Selecteer categorie
{{cat_data.category_name}}
Selecteer dienst
{{ service_details.bookingpress_service_name }}

Duur: {{ service_details.bookingpress_service_duration_val }} {{ service_details.bookingpress_service_duration_label }}

Prijs: {{ service_details.bookingpress_service_price }}

{{ is_error_msg }}

Datum & tijd
Tijdslot
Er zijn geen tijdslots beschikbaar
Ochtend
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
Middag
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
Avond
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
Nacht
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
Datum & tijd
Tijdslot
Er zijn geen tijdslots beschikbaar
Ochtend
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
Middag
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
Avond
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
Nacht
{{ time_details.formatted_start_end_time }}
{{ time_details.formatted_start_end_time }}

{{ is_error_msg }}

Basis details

{{ is_error_msg }}

Overzicht

Je afspraak boekingsoverzicht

Klant
{{appointment_step_form_data.customer_name }}
{{ appointment_step_form_data.customer_firstname }} {{ appointment_step_form_data.customer_lastname }}
{{ appointment_step_form_data.customer_email }}
Dienst
{{ appointment_step_form_data.selected_service_name}}
Datum & tijd
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ appointment_step_form_data.selected_start_time | bookingpress_format_time }} - {{ appointment_step_form_data.selected_end_time | bookingpress_format_time }}
Afspraakdetails
{{ appointment_step_form_data.selected_service_name}}
{{ appointment_step_form_data.selected_date | bookingpress_format_date }}, {{ appointment_step_form_data.selected_start_time | bookingpress_format_time }} - {{ appointment_step_form_data.selected_end_time | bookingpress_format_time }}
{{ appointment_step_form_data.selected_service_price }}
Er is geen betaalmethode beschikbaar.
Selecteer betaalmethode

Lokaal betalen

PayPal

Geen categorieën en diensten toegevoegd!
Meer Projecten
Heb je de stap gezet naar een nieuw interieur voor jouw woning? Onze specialisten helpen je graag aan een nieuwe vloer, gordijnen, behang, raamdecoratie en meer!